Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1285g978kcal24.2g199.1g2.6g12.8g
Porkkana 2248g735kcal13.9g125g4.5g57.3g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g1285g256kcal15.4g41.1g4.5g14.1g
Vesi, vesijohtovesi 3212g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g803g2248kcal152.6g0g176.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17664g8435kcal412.2g730.4g376.4g168.4g
Valittu annoskoko8832g4217kcal206.1g365.2g188.2g84.2g
Annoskoko puolitettuna4416g2109kcal103.1g182.6g94.1g42.1g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4.1g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265529