Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g80g431kcal0.2g0.2g47.9g0g
Sipuli (kuorittu)959g259kcal12.5g46g1.9g16.3g
Bataatti, kuorittu 3435g2781kcal53.9g578.2g1.7g103.1g
Lanttu 3276g945kcal32.8g150.7g9.8g59g
Purjosipuli 719g165kcal13g17.3g1.4g15.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g300g839kcal56.9g0.1g65.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g64g67kcal5g10.4g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17664g10972kcal348.6g1605.8g258g389.6g
Valittu annoskoko8832g5486kcal174.3g802.9g129g194.8g
Annoskoko puolitettuna4416g2743kcal87.2g401.5g64.5g97.4g
Arvot/100g100g62kcal2g9.1g1.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266951