Juuressose

1. Kuori ja paloittele juurekset.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää suola.

Keitä lanttu- ja porkkanapaloja n. 5 minuuttia.

Lisää perunat kiehuvaan veteen ja keitä juurekset aivan kypsiksi, ettei soseeseen jää paakkuja.

Jätä keitinliemi juuresten joukkoon.

Soseuta juurekset.

Lisää maito, rasva ja sokeri.

Kuumenna sose vielä ja tarjoa puolukkaisten jauhelihapihvien kanssa.

Pirkkaresepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 1501g433kcal15g69g4.5g27g
Porkkana 1201g393kcal7.4g66.8g2.4g30.6g
Peruna, vanha, kuorittu 2402g1828kcal45.2g372.3g4.8g24g
Vesi, vesijohtovesi 3002g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt600g276kcal19.2g28.8g9g0g
Voi 84g610kcal1g0.3g68.3g0g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17664g7177kcal175.6g1098.4g178g163.2g
Valittu annoskoko8832g3589kcal87.8g549.2g89g81.6g
Annoskoko puolitettuna4416g1794kcal43.9g274.6g44.5g40.8g
Arvot/100g100g41kcal1g6.2g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279644