Kalatahna ja Pälkäneen perunalimppu

Loimukirjolohi n350g
Viola ruohosipulijuustoa 200g
turkisk naturel yokhurt 200g
tilliä
Suolaa
Mustapippuria myllystä
Sitruunan mehua ½ sitruunaa
Katkarapuja kuorittuja 3-4/leipä
Pälkäneen perunalimppuviipaleita 20 kpl siis 450g paketti

Sekoita yokhurtti ja tuorejuusto.

Lisää lohi paloina.

Lisää ½ dl tilliä oikein pieneksi silputtuna
Sekoita välillä hyvin.

Lisää suolaa maun mukaan.

Myllystä mustapippuria.

Purista ½ sitruunan mehu sekaan ja sekoita hyvin.

Tarkista suola ja maku.

Anna tekeytyä jääkaapissa tunnin ajan.

Laita leipäviipaleen päälle tahnaa reilusti ja 3-4 katkarapua koristeeksi.

Jos haluaa niin rapujen alle voi laittaa hiukan Tilliä koristeeksi ja ravut sen päälle.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Loimukirjolohifileepala (Pirkka), annos 100g2176g3416kcal476.5g0g167.6g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g1280g2176kcal98.6g66.6g166.4g35.8g
Turkisk naturell yoghurt (Lindahls), annos 100g1280g1651kcal53.8g65.3g128g0g
Katkarapuja (Apetit), annos 170g960g720kcal172.8g4.8g9.6g0g
Sitruuna kuorittu 192g79kcal1.2g4.2g2.1g5.4g
Tilli, tuore 64g19kcal2.4g0.6g0.5g1.3g
Perunalimppuviipale 450g (Pirkka), annos 40g2880g6883kcal210.2g1353.6g46.1g224.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17664g29890kcal2031g2990.2g1040.6g534.2g
Valittu annoskoko8832g14945kcal1015.5g1495.1g520.3g267.1g
Annoskoko puolitettuna4416g7473kcal507.8g747.6g260.2g133.6g
Arvot/100g100g169kcal11.5g16.9g5.9g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323988