Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 3072g2335kcal492.7g0g37.5g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g2880g3456kcal95g106.6g288g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g768g207kcal10g36.9g1.5g13.1g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)2112g5217kcal192.2g929.3g33.8g211.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17664g22429kcal1579.8g2145.6g721.6g448.6g
Valittu annoskoko8832g11215kcal789.9g1072.8g360.8g224.3g
Annoskoko puolitettuna4416g5607kcal395g536.4g180.4g112.2g
Arvot/100g100g127kcal8.9g12.1g4.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858