Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi799g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g2718g2555kcal13.6g597.9g13.6g0g
Rypsiöljy 160g1414kcal0g0g159.9g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu200g208kcal15.8g32.6g1.2g4.2g
Sipuli (kuorittu)1599g432kcal20.8g76.7g3.2g27.2g
Soijakastike 160g96kcal8.3g15.2g0.1g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g3197g4156kcal671.4g0g127.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17664g17720kcal1459.8g1444.8g611.8g62.8g
Valittu annoskoko8832g8860kcal729.9g722.4g305.9g31.4g
Annoskoko puolitettuna4416g4430kcal365g361.2g153g15.7g
Arvot/100g100g100kcal8.3g8.2g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451