Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 630g182kcal6.3g29g1.9g11.3g
Lapinliha,poronkäristys 750g1687g2328kcal354.2g16.9g101.2g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow900g720kcal37.8g116.9g8.1g27.9g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1124g2811kcal213.6g0.3g247.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 4498g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17676g12080kcal1223.8g326.2g717.2g78.4g
Valittu annoskoko8838g6040kcal611.9g163.1g358.6g39.2g
Annoskoko puolitettuna4419g3020kcal306g81.6g179.3g19.6g
Arvot/100g100g68kcal6.9g1.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209710