Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2251g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt2251g1036kcal72g108.1g33.8g0g
Ruokasuola jodioitu 34g0.9kcal0.2g0g0g0g
Seiti pakaste 1801g1396kcal316.2g0g12.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2251g1714kcal42.3g348.9g4.5g22.5g
Sipuli 135g41kcal1.7g6.5g0.3g2.3g
Maustepippuri, annos 1g2.3g0.1kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g56g383kcal0.6g0.6g42.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 56g193kcal5.7g39.4g0.7g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17676g9527kcal877.4g1007g188.2g53.6g
Valittu annoskoko8838g4763kcal438.7g503.5g94.1g26.8g
Annoskoko puolitettuna4419g2382kcal219.4g251.8g47.1g13.4g
Arvot/100g100g54kcal5g5.7g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266519