Liha-valkkarivuoka

Ruskista lihoja 250 asteessa vartin verran ja mausta aromisuolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon pilkotut makkarat ja sipulit.

Kaada tomaattimurska päälle ja kypsennä 200 asteessa 15-30min.

Kippaa päälle perunat, suolaa ja valkosipulijauhetta väliin, ja kermat.

Jatka paistamista kunnes potut on kunnolla kypsiä eli noin tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss282g208kcal3.4g50.7g0.8g0g
Karjalanpaisti atria 700g263g421kcal49.9g0g24.2g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)146g44kcal1.5g5.9g0.6g0.3g
Kevytkerma75g90kcal2.4g3.4g7.5g0g
Kasvirasvasekoite, Rainbow, 7%75g64kcal1.1g3.3g5.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Balkan (Kokki (hk)), annos 20g15g37kcal1.7g0.8g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1768g1742kcal120.8g131g83g1.6g
Valittu annoskoko884g871kcal60.4g65.5g41.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna442g436kcal30.2g32.8g20.8g0.4g
Arvot/100g100g99kcal6.8g7.4g4.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165920