Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha225g373kcal42.7g0g22.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g112g32kcal0.7g6.7g0.2g2.8g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g236g130kcal3.5g15.3g5.9g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g112g23kcal0.7g4.3g0.3g1.6g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g112g191kcal2.8g6.7g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1768g1512kcal101.6g68.6g91.8g9.8g
Valittu annoskoko884g756kcal50.8g34.3g45.9g4.9g
Annoskoko puolitettuna442g378kcal25.4g17.2g23g2.5g
Arvot/100g100g86kcal5.7g3.9g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266348