Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g2000g3400kcal380g0g200g0g
Sipuli (kuorittu)1000g270kcal13g48g2g17g
Palsternakka 750g477kcal3.7g88.5g3g33.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g1500g420kcal9g89.3g3g37.5g
Peruna, vanha, kuorittu 1500g1142kcal28.2g232.5g3g15g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g50g38kcal3.7g4.7g0.2g0g
Lanttu 1250g361kcal12.5g57.5g3.7g22.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g360kcal0g0g40g0g
Selleri, annos 50g750g105kcal7.5g22.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17680g13144kcal915.2g1086g509.8g251.4g
Valittu annoskoko8840g6572kcal457.6g543g254.9g125.7g
Annoskoko puolitettuna4420g3286kcal228.8g271.5g127.5g62.9g
Arvot/100g100g74kcal5.2g6.1g2.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101970