Kekin kukkakaali-nakki gratiini

Sekoita jäiset kukkakaalit ja pilkotut nakit vuokaan.

Valmista kattilassa gratiini: Sulata rasva, lisää jauhot, lisää pikkuhiljaa maito koko ajan sekoittaen.

Mausta valkopippurilla, suolalla ja halutessasi sipuli- ja valkosipulijauheella.

Lisää joukkoon aurajuusto ja anna sulaa.

Kaada valmis gratiini vuokaan.

Kypsennä uunin keskitasolla 225 asteessa noin 25min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit4000g680kcal64g88g8g76g
Nakki, keskiarvo 960g2239kcal109.4g11.1g197.8g0.1g
Flora margariini 60, annos 10g240g1296kcal0.5g0.7g144g0g
Vehnäjauho puolikarkea 200g686kcal20.4g140g2.4g7g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3200g1056kcal105.6g156.8g0g0g
Aurajuusto240g816kcal48g0g69.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17680g13547kcal695.8g793.2g843.6g166.2g
Valittu annoskoko8840g6773kcal347.9g396.6g421.8g83.1g
Annoskoko puolitettuna4420g3387kcal174g198.3g210.9g41.6g
Arvot/100g100g77kcal3.9g4.5g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153140