Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1001g762kcal18.8g155.2g2g10g
Porkkana, keskikokoinen 65g380g107kcal2.3g22.6g0.8g9.5g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g1201g1562kcal240.3g0g72.1g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1251g3129kcal237.8g0.4g275.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 5006g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17680g11118kcal998.4g356.4g700.4g39g
Valittu annoskoko8840g5559kcal499.2g178.2g350.2g19.5g
Annoskoko puolitettuna4420g2780kcal249.6g89.1g175.1g9.8g
Arvot/100g100g63kcal5.6g2g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197929