Kanapastavuoka

Keitä makaroni kypsäksi.

Ruskista kanasuikaleet ja mausta haluamallasi tavalla (esim.

currya, yrttejä, suolaa, pippuria, valkosipulia, chiliä tms.).

Sekoita makaronit, kanasuikaleet ja kasvissuikaleet.

Laita uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200c noin 40-50min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g2400g2280kcal480g0g40.8g0g
Rypsiöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Makaroni, tumma 2400g8631kcal324g1576.8g72g141.6g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g2000g820kcal28g162g6g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g2000g2400kcal68g72g200g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17680g28969kcal1800g3621.6g717.6g283.2g
Valittu annoskoko8840g14484kcal900g1810.8g358.8g141.6g
Annoskoko puolitettuna4420g7242kcal450g905.4g179.4g70.8g
Arvot/100g100g164kcal10.2g20.5g4.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300001