Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g2720g2557kcal13.6g598.4g13.6g0g
Rypsiöljy 160g1415kcal0g0g160g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu200g208kcal15.8g32.6g1.2g4.2g
Sipuli (kuorittu)1600g432kcal20.8g76.8g3.2g27.2g
Soijakastike 160g97kcal8.3g15.2g0.1g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g3200g4160kcal672g0g128g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17680g17736kcal1461g1446g612.2g62.8g
Valittu annoskoko8840g8868kcal730.5g723g306.1g31.4g
Annoskoko puolitettuna4420g4434kcal365.3g361.5g153.1g15.7g
Arvot/100g100g100kcal8.3g8.2g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451