Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)3000g4800kcal570g0g270g0g
Punajuuri 2000g768kcal20g138g4g50g
Kaali, valkokaali800g169kcal9.6g27.2g1.6g16.8g
Pavut,ruskeat suolaliemess680g680kcal48.3g102g8.2g146.9g
Peruna, keskikokoinen 60g1200g720kcal18g156g1.2g10.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Sipuli (kuorittu)320g86kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g60g540kcal0g0g60g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g500g102kcal3g19g1.5g7g
Chili paprika punainen20g8kcal0.4g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17680g15890kcal1350.2g949.8g695.2g486.8g
Valittu annoskoko8840g7945kcal675.1g474.9g347.6g243.4g
Annoskoko puolitettuna4420g3973kcal337.6g237.5g173.8g121.7g
Arvot/100g100g90kcal7.6g5.4g3.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96259