Jauheliha-papukeitto

Kiehauta vesi ja lisää tomaattimurska, huuhdellut pavut ja suolaa (halutessasi lihaliemikuutio).

Keitä papuja yhteensä noin 40 minuuttia.

Ruskista jauheliha ja sipuli (mausta mielesi mukaan, ainakin suolalla) ja pyöräytä paitinpannun kautta myös keittojuurekset ja lisää liemipohjaan noin 30 minuutin kohdalla.

Anna keiton levätä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Venlukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2804g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1402g491kcal14g91.1g7g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Eldorado), annos 240g1121g1009kcal51.6g185g7.8g0g
Valkoiset pavut (Bonduelle), annos 100g1121g1009kcal67.3g168.2g1.1g0g
Keittojuurekset, Rainbow1121g280kcal10.1g53.8g3.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1121g1862kcal213.1g0g112.1g0g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17696g9378kcal715.8g1009.6g263.4g4.8g
Valittu annoskoko8848g4689kcal357.9g504.8g131.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna4424g2345kcal179g252.4g65.9g1.2g
Arvot/100g100g53kcal4g5.7g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190151