Spagetti jauhelihafrittata rucolan kera

Hienonna sipuli ja porkkana.

Kuullota nämä 5 minuutin ajan öljyssä.

Kypsennä lisää jauhelihan kanssa 5 minuuttia.

Lisää tomaatti.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kypsennä keskilämmöllä vielä 10 minuuttia.

Keitä pasta runsaassa suolalla maustelussa vedessä.

Valuta pasta ja kaada pannulle jauhelihakastikkeen joukkoon.

Sekoita ja anna jäähtyä.

Riko kananmunat joukkoon.

Lisää raastettu parmesaani ja silputtu persilja.

Paista 180 asteessa 28cm halkaisijan vuoassa.

Paista 20 minuuttia kunnes munakas on rapea ja hyytynyt.

Anna asettua 5 minuuttia.

Ripottele päälle rucolaa.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2332g3871kcal443.1g0g233.2g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1866g466kcal24.3g78.4g3.7g0g
Spagetti, täysjyvä (Barilla), annos 100g1399g4716kcal174.9g940.3g28g84g
Kananmuna kuorineen punnittu1269g1599kcal139.6g3.8g114.2g0g
Persilja280g34kcal3.9g3.1g0.6g22.4g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta233g1066kcal93.3g0g74.6g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g466g117kcal0g0g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )70g630kcal0g0g70g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g466g131kcal2.8g27.8g0.9g11.7g
Sipuli (kuorittu)466g126kcal6.1g22.4g0.9g7.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17696g25508kcal1776g2151.6g1052.2g252g
Valittu annoskoko8848g12754kcal888g1075.8g526.1g126g
Annoskoko puolitettuna4424g6377kcal444g537.9g263.1g63g
Arvot/100g100g144kcal10g12.2g5.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411401