Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 125g378kcal22.4g60.6g1.2g13.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Amerikan Pekoni filee, HK35g56kcal7.3g0.1g31.5g0g
Vesi625g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1770g1200kcal97.4g121.4g85.4g26.8g
Valittu annoskoko885g600kcal48.7g60.7g42.7g13.4g
Annoskoko puolitettuna443g300kcal24.4g30.4g21.4g6.7g
Arvot/100g100g68kcal5.5g6.9g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202917