Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 117g34kcal1.2g5.4g0.3g2.1g
Porkkana 175g57kcal1.1g9.7g0.3g4.5g
Juuriselleri 29g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Peruna, vanha, kuorittu 233g177kcal4.4g36.1g0.5g2.3g
Sipuli 29g8.8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta233g12kcal0.5g0.9g0.9g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas58g163kcal11.1g0g12.8g0g
Persilja 12g3.2kcal0.2g0.1g0g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1771g928kcal38.6g109.8g30g22.4g
Valittu annoskoko886g464kcal19.3g54.9g15g11.2g
Annoskoko puolitettuna443g232kcal9.7g27.5g7.5g5.6g
Arvot/100g100g52kcal2.2g6.2g1.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146390