Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 1200g915kcal207g0g8.4g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g3000g1950kcal51g360g0g0g
Palsternakka 600g382kcal3g70.8g2.4g27g
Kalaliemikuutio 44g134kcal4.4g15g6.2g0.5g
Vesi4000g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 8g23kcal0.8g3.4g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17704g6808kcal532.4g898.4g34.4g59.2g
Valittu annoskoko8852g3404kcal266.2g449.2g17.2g29.6g
Annoskoko puolitettuna4426g1702kcal133.1g224.6g8.6g14.8g
Arvot/100g100g39kcal3g5.1g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409075