Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g1446g390kcal18.8g69.4g2.9g24.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g362g376kcal28.6g58.9g2.2g7.2g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g362g398kcal18.1g75.9g1.8g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1807g2892kcal48.8g48.8g271.1g0g
Ruohosipuli 723g164kcal10g12.3g4.3g17.4g
Katkarapu 3615g2473kcal522g0g39.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton181g38kcal0.5g2.9g0g0.2g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g362g3253kcal0g0g361.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17712g19966kcal1293.6g536.4g1367.2g98.8g
Valittu annoskoko8856g9983kcal646.8g268.2g683.6g49.4g
Annoskoko puolitettuna4428g4992kcal323.4g134.1g341.8g24.7g
Arvot/100g100g113kcal7.3g3g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126850