Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 486g4295kcal0g0g485.7g0g
Valkosipuli 144g156kcal11.4g23.5g0.9g3g
Sipuli 720g218kcal9g34.5g1.4g12.2g
Tonnikala öljyssä 1439g2731kcal390.3g0g129.5g0g
Paprika punainen 720g211kcal6.8g32.4g2.9g13.7g
Kesäkurpitsa zucchini 2398g433kcal13.4g60g9.6g16.8g
Tomaatti 2878g655kcal16.1g99.3g8.6g40.3g
Suola, annos 3g72g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17712g17396kcal894g499.4g1277.2g172g
Valittu annoskoko8856g8698kcal447g249.7g638.6g86g
Annoskoko puolitettuna4428g4349kcal223.5g124.9g319.3g43g
Arvot/100g100g98kcal5g2.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132358