Perukan suklaakakku

Sekoita kuivat aineet, sulata rasva ja lisää siihen kieh.

vesi, riko munien rakenne.

Kuiviin aineisiin lisätään munat ja vesi-rasvaseos.

Paista 175astetta noin1 tunti.

tee tomusokerista, rasvasta, kaakaosta ja maidosta sekoitus.

Kuumenna se ja kaada kypsän kumotun kaakun päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen1080g7776kcal10.8g10.8g864g0g
Vesi, vesijohtovesi 1080g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1836g7452kcal0g1834.2g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g2160g7560kcal75.6g1749.6g21.6g64.8g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten324g1069kcal76.1g145.8g68g35.6g
Leivinjauhe 72g127kcal3.7g27.2g0g0.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g36g144kcal0g35.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 792g1130kcal99g2.4g81.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g648g2592kcal0g648g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten108g356kcal25.4g48.6g22.7g11.9g
Oivariini, 80 normaalisuolainen360g2592kcal3.6g3.6g288g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 360g164kcal10.8g17.3g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17712g61925kcal610g9046.2g2701.8g225.4g
Valittu annoskoko8856g30962kcal305g4523.1g1350.9g112.7g
Annoskoko puolitettuna4428g15481kcal152.5g2261.6g675.5g56.4g
Arvot/100g100g350kcal3.4g51.1g15.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135002