Jauhelihapasta kalkkunasta ja kesäkurpitsasta

Pese ja leikkaa suuren kesäkurpitsan päätykovat pois.

Suikaloi pituussuunnassa omenankuorintaveitsellä nauhapastan paksuiseksi koko kurpitsa.

Puolita kaikki pestyt kirsikkatomaatit (1/2 rasiaa), silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Laita pannulle öljy, kuumenna se ja paista siinä kalkkunanjauheliha.

Lisää sipulit ja tomaattipyree.

Lisää mausteet, suola, tomaatit ja ketsuppi kun sipulitkin ovat kypsyneet ja viimeiseksi kesäkurpitsaviipaleet.

Paista vielä muutama minuutti kunnes kesäkurpitsasuikaleet ovat pehmeitä ja taipuvaisia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 369 grammaa

Mei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3200g578kcal17.9g80g12.8g22.4g
Kirsikkatomaatti, 50g1000g200kcal6g38g3g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g280g207kcal12.6g36.1g0.6g0g
Kalkkunan Jauheliha (Kariniemi), annos 400g3200g4448kcal608g0g224g0g
Heinz ketsuppi144g147kcal1.3g34.4g0.1g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g16g59kcal2.1g9.9g1.1g0g
Basilika, kuivattu 16g41kcal2.3g3.3g0.6g6.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g80g83kcal6.3g13g0.5g1.6g
Sipuli, kokonainen 50g800g216kcal10.4g38.4g1.6g5.6g
Rypsiöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17712g13462kcal1337.2g518.4g649.6g80.6g
Valittu annoskoko8856g6731kcal668.6g259.2g324.8g40.3g
Annoskoko puolitettuna4428g3366kcal334.3g129.6g162.4g20.2g
Arvot/100g100g76kcal7.5g2.9g3.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325696