Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 1489g634kcal5.7g61g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1173g4105kcal140.8g832.8g24.6g35.2g
Ruokaöljy keskiarvo 36g319kcal0g0g36.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 496g623kcal54.6g1.3g44.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 2030g4496kcal355.3g0g345.1g0g
Sipuli 135g41kcal1.7g6.5g0.3g2.3g
Tomaattimurska 1805g531kcal10.1g95.6g3.6g34.3g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 902g776kcal28g39.7g54.1g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g790g3079kcal229g15.8g229g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17712g29207kcal1650.4g2105.4g1475.2g143.6g
Valittu annoskoko8856g14604kcal825.2g1052.7g737.6g71.8g
Annoskoko puolitettuna4428g7302kcal412.6g526.4g368.8g35.9g
Arvot/100g100g165kcal9.3g11.9g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338574