Raejuustopastasalaatti

Keitä pasta.

Jos et muistanut ottaa herneitä sulamaan, voit kipata herneet siivilään ja kataa pastan päälle.

Litistä kaksi valkosipulin kynttä veitsenlappeella ja pilko pieneksi.

Sekoita valkosipuli pastaan ja rouhi sekaan mustapippuria.

Voit myös maustaa pastaa ripauksella yrittisuolaa.

Pilko maustekurkut ja tomaatit.

Valuta maissista ja raejuustosta ylimääräinen neste pois.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Tarkista maku.

Voit sekoittaa joukkoon myös fetaa.

Tässä ohjeessa vain 50g edellisillan uunijuureksien teosta jäänyttä.

Varo, ettet käytä liikaa suolaisia aineksia!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 591 grammaa

Rn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 83g270kcal8.4g54.8g0.9g2.8g
Herne 100g69kcal5.1g9.4g0.4g3.1g
Maustekurkku sokerisuolattu 95g19kcal0.7g2.8g0.1g1.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g250g51kcal1.5g9.5g0.8g3.5g
Maissi, purkki Rainbow79g47kcal1.5g7.5g1.2g0g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 25g57kcal3.5g0.4g4.5g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 250g230kcal39.5g6.3g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1773g1500kcal121.2g183.6g25.8g23g
Valittu annoskoko887g750kcal60.6g91.8g12.9g11.5g
Annoskoko puolitettuna443g375kcal30.3g45.9g6.5g5.8g
Arvot/100g100g85kcal6.8g10.4g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175221