Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 394g173kcal2g25.2g2.4g13g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g281g1098kcal0g275.8g0g0g
Suklaa tumma 169g872kcal6.6g89.9g52.3g8.9g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton25g5.3kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1773g4297kcal17.4g782.6g109.4g43.8g
Valittu annoskoko887g2149kcal8.7g391.3g54.7g21.9g
Annoskoko puolitettuna443g1074kcal4.4g195.7g27.4g11g
Arvot/100g100g242kcal1g44.1g6.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914