Välimeren pastaa

Välimerenpastaa

n. 200 g kuorittuja katkarapuja
100 g pakastesimpukoita
400 g pakasteseitä kuutioituna
1 sipuli silppuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2-3 varsisellerin vartta suikaleina
1 tlk tomaattimurskaa
1 tl suolaa
ripaus cayennepippuria
1 tl timjamia
1 dl kermaviiliä tai kermaa
joukkoon silputtua minttua tai basilikaa
öljyä paistamiseen + pastaa n. 300 g Valuta ravut ja simpukat siivilässä.

Hienonna sipuli ja valkosipuli, suikaloi varsisellerin varret.

Kuumenna öljyä pannussa, freesaa sipuleita ja selleriä pannussa.

Lisää pannulle kalapalat ja kypsennä.

Lisää joukkoon tomaattimurska, mausteet, kermaviili tai kerma, keitä kymmenisen minuuttia.

Lisää joukkoon simpukat ja ravut, jätä muutamia koristeeksi.

Lisää myös silputtua lempiyrttiäsi.

Nosta valmiin kastikkeen päälle muutamia rapuja ja simpukoita.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu56g40kcal8.1g0.4g0.6g0g
Sinisimpukka vedessä 56g50kcal8.8g1.1g1.1g0g
Pakastesei (Faroe), annos 100g225g180kcal42.8g0g2.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.9g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)225g56kcal2.3g12.4g0g3.2g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Ruokakerma ingman 5%113g96kcal3.9g6.8g5.6g0g
Torino tumma proteiinipasta plus141g478kcal32.4g74.6g5.2g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1773g1989kcal198.6g197.2g46.6g25.4g
Valittu annoskoko886g995kcal99.3g98.6g23.3g12.7g
Annoskoko puolitettuna443g497kcal49.7g49.3g11.7g6.4g
Arvot/100g100g112kcal11.2g11.1g2.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90157