Mustikkapiirakka

Sekoita maitorahka, kananmuna, rypsiöljy ja kuivat aineet kulhossa.

Paista pohjaa uunissa 200c n. 15 minuuttia.

Vatkaa valkuiainen vaahdoksi ja lisää makeutusaine.

Lisää mustikat pohjan päälle ja levitä valkuaisvaahto piirakan päälimmäiseksi.

Paista uunissa vielä hetki kunnes valkuaisvaahto on hiukan ruskettunut.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Shaunikel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)2000g1120kcal170g100g4g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g800g2312kcal9.6g448g0g320g
Kaurahiutaleet, Elovena (Raisio), annos 37g800g2800kcal112g440g64g88g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Euroshopper vehnäjauhot 1dl=65g2000g6600kcal200g1400g22g0g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl40g332kcal0g0g40g0g
Mustikka, Pakkasmarja2400g799kcal12g153.6g14.4g79.2g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g280g118kcal27.4g1.1g0.3g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g60g173kcal0.7g33.6g0g24g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17720g29904kcal1177.6g5185.4g379.6g1022.8g
Valittu annoskoko8860g14952kcal588.8g2592.7g189.8g511.4g
Annoskoko puolitettuna4430g7476kcal294.4g1296.4g94.9g255.7g
Arvot/100g100g169kcal6.6g29.3g2.1g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132047