Markuksen kasvissosekeitto

Keitä ja soseuta vihannekset mahdollisimman vähässä vedessä.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Lisää kerma ja juusto.

Hauduta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2500g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2250g1713kcal42.3g348.7g4.5g22.5g
Bataatti, kuorittu 1500g1214kcal23.5g252.4g0.7g45g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 1500g510kcal16.5g81g3g43.5g
Lihaliemikuutio Maggi110g308kcal9.9g7.7g25.3g0.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%500g550kcal13.5g13.5g50g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto500g1400kcal95g0g110g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17720g11390kcal401.4g1406.6g387g222.2g
Valittu annoskoko8860g5695kcal200.7g703.3g193.5g111.1g
Annoskoko puolitettuna4430g2848kcal100.4g351.7g96.8g55.6g
Arvot/100g100g64kcal2.3g7.9g2.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149902