SOSEKEITTO SULATEJUUSTOLLA

Keitä kuutioituja juureksia ja sipuleita kasvisliemi-vedessä (johon olet lisännyt hieman pippuria ja lorauttanut soijaa) n 45 min. Lisää valkoviini, hunaja ja suolaa.

Soseuta.

Kuumenna uudelleen ja lisää sulatejuusto.

Sekoita jotta sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Setsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi6007g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1251g751kcal18.8g162.7g1.3g11.3g
Palsternakka 250g159kcal1.3g29.5g1g11.3g
Purjosipuli 350g80kcal6.3g8.4g0.7g7.4g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g401g1001kcal56.1g13.6g80.1g0g
Valkoviini, kuiva, 12%350g294kcal1.1g2.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 35g107kcal3.3g4.7g8.2g0.6g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 25g83kcal0.1g20.2g0g0g
Soijakastike 40g24kcal2.1g3.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17720g5099kcal183.8g506.8g183.4g66g
Valittu annoskoko8860g2549kcal91.9g253.4g91.7g33g
Annoskoko puolitettuna4430g1275kcal46g126.7g45.9g16.5g
Arvot/100g100g29kcal1g2.9g1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153499