Appelsiini juustokakku

1. Voitele irtopohjavuoan sivut ja päällystä pohja leivinpaperilla
2. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi
3. Vatkaa joukkoon kananmuna
4. Lisää jauhot ja sekoita taikinaksi
5. Painele taikina vuoan pohjille ja reunoille
6. Notkista tuorejuusto kulhossa
7. Sekoita joukkoon loput täytteen aineet
8. Kaada täyte vuokaan
9. Paista 175 asteessa n. 50 min
10. Nosta kakku jäähtymään ja anna vetäytyä hyvin ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Shamaani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)1200g6600kcal12g12g720g0g
Sokeri 280g1137kcal0g279.7g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl464g613kcal60.8g1.4g38.5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1820g6370kcal218.4g1292.2g38.2g54.6g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio1600g5280kcal112g208g432g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g1200g3360kcal30g42g336g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl1392g1837kcal182.4g4.2g115.5g0g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g64g256kcal0g63.4g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 160g536kcal0.1g130.6g0.1g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17720g57497kcal1231.4g5425.6g3360.6g113.6g
Valittu annoskoko8860g28748kcal615.7g2712.8g1680.3g56.8g
Annoskoko puolitettuna4430g14374kcal307.9g1356.4g840.2g28.4g
Arvot/100g100g325kcal6.9g30.6g19g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238259