Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow563g113kcal16.9g11.2g0g14.1g
Oliiviöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä63g113kcal1.7g7.5g8.7g0g
Vuohenjuusto President125g323kcal23.8g0.6g25g0g
Valkoviini kuiva 125g86kcal0.4g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1775g1489kcal85.6g40.2g92.4g28.2g
Valittu annoskoko888g744kcal42.8g20.1g46.2g14.1g
Annoskoko puolitettuna444g372kcal21.4g10.1g23.1g7.1g
Arvot/100g100g84kcal4.8g2.3g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744