Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g250g163kcal4.3g30g0g0g
Vesi334g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 167g106kcal5g8g5.8g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g100g100kcal19g0g2.2g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g33g56kcal0.9g1.9g5g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g3.3g7.3kcal0.6g0.6g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1775g863kcal59.6g81g26.6g0g
Valittu annoskoko887g431kcal29.8g40.5g13.3g0g
Annoskoko puolitettuna444g216kcal14.9g20.3g6.7g0g
Arvot/100g100g49kcal3.4g4.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461653