Kurpitsapyttipata

Paista/hauduta pilkottu sipuli (1 kpl) ja kurpitsa rasvassa pehmeiksi (n. 10-15 min.).

Lisää yksi pilkottu tomaatti ja timjami.

Kun tomaatti pehmenee, lisää noin 7 pilkottua, keitettyä peruna ja kalkkunanakit.

Ruskista.

Lisää muut mausteet (joita voi vaihdella maun mukaan).

Koristele viinisuolaheinällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 887 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty3700g2738kcal70.3g569.7g7.4g37g
Kurpitsa 1450g230kcal10.9g29g1.4g29g
Sipuli 660g200kcal8.2g31.7g1.3g11.2g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g150g690kcal0.7g0.7g76.5g0.1g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g10g0kcal0g0g0g0g
Timjami 1g2.8kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1400g284kcal8.4g53.2g4.2g19.6g
Kalkkunanakki, atria, 1 kpl/30 gr1500g1500kcal180g39g72g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17740g11288kcal557.2g1447.2g325.8g194.6g
Valittu annoskoko8870g5644kcal278.6g723.6g162.9g97.3g
Annoskoko puolitettuna4435g2822kcal139.3g361.8g81.5g48.7g
Arvot/100g100g64kcal3.1g8.2g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195633