Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 1869g1805kcal56.2g366.1g6g18.5g
Paistijauheliha 10%1869g3177kcal373.7g0g186.9g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1168g3270kcal221.9g0.4g256.9g0g
Sipuli (kuorittu)234g63kcal3g11.2g0.5g4g
Maito, Kevyt3737g1719kcal119.6g179.4g56.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17752g20067kcal1548.8g1114.2g1012.8g45g
Valittu annoskoko8876g10034kcal774.4g557.1g506.4g22.5g
Annoskoko puolitettuna4438g5017kcal387.2g278.6g253.2g11.3g
Arvot/100g100g113kcal8.7g6.3g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201598