Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen75g19kcal0.7g3.4g0.3g1.5g
Kukkakaali 210g51kcal3.8g4.6g0.6g4.8g
Parsakaali brokkoli 206g72kcal9.5g4g0.6g5.2g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g187g225kcal6.4g6.7g18.7g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g19g64kcal3.7g0g5.4g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)23g87kcal6.5g0.4g6.5g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g150g375kcal27g0g30g0g
Voi, 1 tl, 5 g19g137kcal0.2g0.2g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1776g2057kcal115.6g38.6g154.2g23g
Valittu annoskoko888g1029kcal57.8g19.3g77.1g11.5g
Annoskoko puolitettuna444g514kcal28.9g9.7g38.6g5.8g
Arvot/100g100g116kcal6.5g2.2g8.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977