Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 549g783kcal68.6g1.6g56.2g0g
Tonnikala vedessä 100g104kcal22.4g0g1.5g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)40g18kcal0.7g3.2g0.3g0.6g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)100g329kcal26.9g0g23.9g0g
Tomaatti, tuore100g20kcal0.6g3.8g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1776g2510kcal238.4g17.2g164.4g4g
Valittu annoskoko888g1255kcal119.2g8.6g82.2g2g
Annoskoko puolitettuna444g628kcal59.6g4.3g41.1g1g
Arvot/100g100g141kcal13.4g1g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=406388