Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi5g14kcal0.4g0.3g1.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g150g50kcal1.6g7g0.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 200g153kcal3.8g31.1g0.4g2g
Sipuli (kuorittu)33g8.9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1776g1114kcal88.4g80g44g5.2g
Valittu annoskoko888g557kcal44.2g40g22g2.6g
Annoskoko puolitettuna444g278kcal22.1g20g11g1.3g
Arvot/100g100g63kcal5g4.5g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201571