Valkosuklaa-limekakku

Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokaan (halk. 22-24 cm) pohjan kokoinen pala.

Sekoista pieneksi rouheeksi murskatut keksit ja voisula.

Painele muruseos kevyesti vuoan pohjalle leivinpaperin päälle.

Liuota liivatelehtiä (4 kpl) runsaassa kylmässä vedessä 5-10 min. Vaahdota kerma.

Mausta sokerilla ja lisää joukkoon maustettu rahka.

Liuota puristetut liivatelehdet kiehuvaan veteen.

Kaada seos täytteeseen ohuena nauhana hyvin sekoittaen.

Kääda täyte muroseoksen päälle.

Tasoita.

Hyydytä kakkua jääkaapissa vähintään 5 tuntia.

Irrota kakku tarjolle.

Koristele valkosuklaa lastuilla ja sitruunamelissan tai mintun lehdillä.

Laita koristelut erikseen kalorilaskuriin.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi150g676kcal9.8g90.1g31.5g4.7g
Voi 75g545kcal0.9g0.3g61g0g
Kuohukerma,valio,2dl200g681kcal4g6g70.1g0g
Maustettu rahka valkosuklaa-lime (Valio), annos 200g401g681kcal28.8g64.1g34g0g
Sokeri 24g98kcal0g24g0g0g
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Liivate 8g28kcal6.9g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1776g5415kcal100.8g369g393.2g9.4g
Valittu annoskoko888g2708kcal50.4g184.5g196.6g4.7g
Annoskoko puolitettuna444g1354kcal25.2g92.3g98.3g2.4g
Arvot/100g100g305kcal5.7g20.8g22.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423626