Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 373g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 37g28kcal4.9g0.4g0.1g2.6g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )13g114kcal0g0g12.5g0g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 72g220kcal6.3g40.1g1.4g10.1g
Grahamjauho 186g611kcal19.7g113.1g4.1g18.5g
Vehnäjauho puolikarkea 201g691kcal20.5g140.9g2.4g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1776g3327kcal102.8g589g41g76.4g
Valittu annoskoko888g1663kcal51.4g294.5g20.5g38.2g
Annoskoko puolitettuna444g832kcal25.7g147.3g10.3g19.1g
Arvot/100g100g187kcal5.8g33.2g2.3g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82901