Lihakaalijuureskeitto

Pilko ainekset sopivaan kokoon.

Aluksi ruskista sipuli, osa kaalesta ja suikaloitu liha.

Yhdistä ainekset isoon kattilaan ja keitä pienellä tulella vähintään tunti.

Lihan ei tarvitse olla ulkofilettä, mutta oli tarjouksessa edulliseen hintaan ja laadultaan keskinkertaista, jonka paistaminen pihveiksi tuntui vähän kyseenalaiselta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Nonno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Peruna, keskikokoinen 60g45g27kcal0.7g5.9g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g45g13kcal0.3g2.7g0.1g1.1g
Kaali, valkokaali180g38kcal2.2g6.1g0.4g3.8g
Ulkofile, nauta (Hk), annos 100g90g111kcal18.9g0g3.7g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g6.8g61kcal0g0g6.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.3g16kcal0g0g1.8g0g
Soijakastike23g14kcal1.2g2.1g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.7g1.7kcal0.1g0.1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1778g588kcal48g38.6g25.8g12.8g
Valittu annoskoko889g294kcal24g19.3g12.9g6.4g
Annoskoko puolitettuna444g147kcal12g9.7g6.5g3.2g
Arvot/100g100g33kcal2.7g2.2g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103251