Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g11g81kcal0g0g9g0g
Sipuli (kuorittu)73g20kcal1g3.5g0.1g1.2g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)128g19kcal2.6g1.3g0.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g225g56kcal2.9g9.5g0.5g0g
Katkarapu 203g139kcal29.3g0g2.2g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen5.6g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 225g744kcal4.5g6.8g78.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1778g2147kcal82.6g46.8g181.6g2.8g
Valittu annoskoko889g1073kcal41.3g23.4g90.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna444g537kcal20.7g11.7g45.4g0.7g
Arvot/100g100g121kcal4.6g2.6g10.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678