PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 84g25kcal0.8g3.8g0.3g1.6g
Paprika keltainen 84g25kcal0.8g4.3g0.2g1.7g
Sipuli 56g17kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.8g0.1g0.4g
Oliiviöljy 17g149kcal0g0g16.9g0g
Riisi puuroutuva 141g482kcal8.5g106.3g1g3.2g
Vesi338g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g113g68kcal1g5.9g4.5g0.3g
Kasvisliemikuutio 11g34kcal1.1g1.5g2.6g0.2g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g17g66kcal5.4g0g4.9g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g11g11kcal0g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1777g1791kcal39.2g259.4g61.2g16.8g
Valittu annoskoko889g896kcal19.6g129.7g30.6g8.4g
Annoskoko puolitettuna444g448kcal9.8g64.9g15.3g4.2g
Arvot/100g100g101kcal2.2g14.6g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358816