Vatkattu puolukkapuuro

Vatkattu puolukkapuuro

1 l vettä
2,5 dl puolukkaa
1,5 dl sokeria
2 dl mannasuurimoita

Soseuta puolukat tehosekoittimella, laita ainekset kattilaan, valitse keittoaika mannasuurimoiden kypsymisajasta riippuen, jäähdytä puuro ja vatkaa sähkövatkaimella kuokkeaksi ja vaaleaksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 6000g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 900g349kcal4g61.2g4.5g23.4g
Sokeri 900g3653kcal0g899.1g0g0g
Mannasuurimo (Pirkka)1080g3672kcal129.6g756g21.6g32.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17760g15349kcal267.2g3432.6g52.2g111.6g
Valittu annoskoko8880g7675kcal133.6g1716.3g26.1g55.8g
Annoskoko puolitettuna4440g3837kcal66.8g858.2g13.1g27.9g
Arvot/100g100g86kcal1.5g19.3g0.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130779