Mausteveikon Katkarapupiirakka

Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g2402g8886kcal108.1g744.5g600.4g88.9g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja2402g1873kcal403.5g0g24g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1225g1543kcal134.7g3.7g110.2g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g60g36kcal0.5g6.1g0.1g0g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2402g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g12g20kcal1g3.8g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g12g0.4kcal0g0g0.1g0g
Sipuli 330g100kcal4.1g15.9g0.7g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17760g24919kcal1303.8g1548g1471.2g189g
Valittu annoskoko8880g12459kcal651.9g774g735.6g94.5g
Annoskoko puolitettuna4440g6230kcal326g387g367.8g47.3g
Arvot/100g100g140kcal7.3g8.7g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135674