Porkkana-mustapekkasosekeitto

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemijauhe tai -kuutio.

Lisää kuoritut, pilkotut kasvikset ja keitä kunnes ovat pehmeitä.

Mausta suolalla ja mahdollisesti yrteillä.

Soseuta ja sekoita mustapekka joukkoon kunnes juusto on sulanut.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 1110 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2000g560kcal12g119g4g50g
Peruna, vanha, kuorittu 1200g914kcal22.6g186g2.4g12g
Sipuli 400g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Kesäkurpitsa zucchini 800g144kcal4.5g20g3.2g5.6g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)80g185kcal14.6g10.5g9.4g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)400g1880kcal48g28.8g176g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17760g7608kcal213.4g767g391.6g148.8g
Valittu annoskoko8880g3804kcal106.7g383.5g195.8g74.4g
Annoskoko puolitettuna4440g1902kcal53.4g191.8g97.9g37.2g
Arvot/100g100g43kcal1.2g4.3g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147704