Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)1871g748kcal20.6g134.7g9.4g26.2g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g1199g720kcal12g54g48g7.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1919g3186kcal364.6g0g191.9g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g960g240kcal9.6g54.7g0g24g
Sipuli (kuorittu)960g259kcal12.5g46.1g1.9g16.3g
Chili mausteseos, Old El Paso24g67kcal1.9g11.8g1.4g0g
Suola, annos 3g29g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 1919g1853kcal57.8g375.9g6.1g19g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17760g14146kcal958g1354.4g517.4g185.4g
Valittu annoskoko8880g7073kcal479g677.2g258.7g92.7g
Annoskoko puolitettuna4440g3536kcal239.5g338.6g129.4g46.4g
Arvot/100g100g80kcal5.4g7.6g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148185