Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2998g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi50g140kcal4.5g3.5g11.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1999g3318kcal379.8g0g199.9g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g1499g495kcal16.5g70.5g4.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2004g1526kcal37.7g310.6g4g20g
Sipuli (kuorittu)330g89kcal4.3g15.8g0.7g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17760g11134kcal885.6g800.8g441.2g51.2g
Valittu annoskoko8880g5567kcal442.8g400.4g220.6g25.6g
Annoskoko puolitettuna4440g2784kcal221.4g200.2g110.3g12.8g
Arvot/100g100g63kcal5g4.5g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201571